0850603996 info@allinhealthcoaching.com

disclaimer


https://allinhealthcoaching.com is eigendom van en wordt beheerd door All-in Health Coaching en kan advertenties, gesponsorde inhoud, betaalde invoegingen, gelieerde links of andere vormen van inkomsten genereren bevatten.

Beloofde resultaten op https://allinhealthcoaching.com zijn ten alle tijden afhankelijk van de inzet van het lid en zijn of haar verantwoordelijkheid om het programma te volgen.

https://allinhealthcoaching.com houdt zich aan mond-tot-mond marketingnormen. Wij geloven in eerlijkheid van relatie, mening en identiteit. De ontvangen vergoeding kan van invloed zijn op de advertentie-inhoud, onderwerpen of berichten op deze website. De inhoud, advertentieruimte of post zal duidelijk worden ge√Įdentificeerd als betaalde of gesponsorde inhoud.

All-in Health Coaching wordt nooit rechtstreeks vergoed om advies te geven over producten, diensten, websites en diverse andere onderwerpen. De meningen op deze website zijn puur die van de auteurs. Als we claimen kenners te zijn van een bepaald onderwerp of een bepaald product- of servicegebied, zullen we alleen producten of services aanraden of aanbieden waarvan we denken dat ze, op basis van onze expertise, deze goedkeuring waard zijn. Elke productclaim, statistiek, aanhalingsteken of andere weergave van een product of dienst moet worden geverifieerd bij de fabrikant of leverancier.

Deze site bevat geen inhoud die een belangenconflict zou kunnen opleveren.

All-in Health Coaching geeft geen verklaringen, garanties of toezeggingen met betrekking tot de juistheid, actualiteit of volledigheid van de inhoud op deze website of op sites die gelinkt zijn naar of van deze site.

Contact
Als u vragen heeft over dit beleid of uw omgang met onze website, neem dan hier contact met ons op:
info@allinhealthcoaching.com