0850603996 info@allinhealthcoaching.com

Hoe werkt online coaching?


Stap 1 - Kies het juiste online coaching programma


De eerste stap die je moet nemen is het kiezen van het programma dat het beste bij jou past. Wil je online coaching op het gebied van voeding en leefstijl of wil je daar ook professionele adviezen bij op het gebied van training? Daarnaast kun je kiezen uit online coaching voor 12 weken, 6 maanden of 1 jaar.

Stap 2 - Vul het intake formulier in


Zodra je jou keuze hebt gemaakt en je hebt aangemeld voor het Basic of Complete Program, word je doorverwezen naar het intake formulier. Dit is een erg belangrijk onderdeel om een goede start te kunnen maken. In het intake formulier stel ik je vragen over je doelen, je huidige leefstijl, je dieethistorie, sportgeschiedenis & huidige sportsituatie, vraag ik naar recente foto's zodat ik jouw lichaamstype kan bepalen etc. 

Stap 3 - Plan een kennismakingsgesprek in


Na het invullen van het intake formulier ontvang je van mij een mail met daarin de vervolgstappen. Één van de stappen is het inplannen van een kennismakingsgesprek. Het gesprek vindt telefonisch plaats of via Skype. Ik vind het erg belangrijk om te weten met wie ik ga werken en dat jij weet dat je met een échte coach werkt in plaats van een gestandaardiseerd programma. 

Stap 4 - Start met jouw Online Coaching Traject!


Zodra het kennismakingsgesprek heeft plaatsgevonden ga ik aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke programma. Gedurende jouw online coaching traject heb je 24/7 toegang tot jouw eigen coach en worden alle adviezen aangepast op jouw doelen, leefstijl en situatie zodat jij alleen de beste resultaten zult boeken én behouden!

Benieuwd of Online Coaching iets voor jou is?


Klik hier voor meer informatie over Premium Online Coaching. Wil je eerst ervaren of Online Coaching wel bij jou past? Meld je dan aan voor de gratis proefweek en test het uit voor 7 dagen!

Omdat ik zó overtuigd ben over de effectiviteit van Premium Online Coaching geef ik, naast de gratis proefweek, ook nog eens een 100% geld terug garantie! Kortom, waarom zou je niet starten met Premium Online Coaching? 🙂