0850603996 info@allinhealthcoaching.com

​Mijn missie


Mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers & zakelijke professionals te helpen met het bereiken van hun doelen!

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik snap heel goed dat je wilt weten met wie je te maken hebt voordat je verdere actie onderneemt. Daarom zal ik mij hier even voorstellen!

Mijn naam is Sjaak de Ridder en oprichter van All-in Health Coaching. Het klinkt misschien logisch, maar mijn missie is om zoveel mogelijk ondernemers en zakelijk professionals te leren hoe ze, ondanks een druk leven, een gezonde leefstijl kunnen creëeren en hun doelen kunnen bereiken zoals spiermassa opbouwen en/of vet verbranden.

Daarnaast is mijn doel niet alleen om jou in de beste fysieke vorm van jouw leven te brengen, maar dit ook op een manier te doen die je de rest van je leven kunt volhouden, die jou energie geeft, gelukkiger maakt en een positieve invloed heeft op jouw leven heeft. Om deze missie te kunnen volbrengen heb ik een unieke online coaching programma ontwikkeld. 

Sjaak de Ridder
Sjaak de Ridder


Wil jij ontdekken of online coaching bij jou past? Meld je dan aan voor de 7-dagen gratis proefperiode!

Hoe het begon..


In 2014 heb ik mijn onderneming, All-in Health Coaching, opgericht met als doel zo veel mogelijk mensen te coachen naar een gezonde leefstijl. Ieder mens is verschillend en reageert anders op bepaalde methodes. Wat dus voor de een werkt, werkt misschien totaal niet voor de ander. Ik pas mijn adviezen, coaching stijl en schema's totaal aan aan jouw behoeftes en situatie.

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ondernemers en mensen met een drukke baan moeite hebben om een gezonde leefstijl te creëeren én vooral te behouden. Omdat ik hier zelf ook veel mee te maken heb, heb ik besloten om andere ondernemers te helpen met het bereiken van hun doelen op het gebied van fitness en gezondheid. Ook omdat ik wéét dat je beter presteert en productiever bent wanneer je gezond leeft en een hoog energieniveau hebt.

Velen ervaren dat een gezonde en fitte leefstijl veel voordelen oplevert voor hun onderneming, carrière en privé-leven.

Opleidingen & cursussen


 • Sport- en bewegingscoördinator/ Trainer Coach/ Leefstijladviseur
 • Gewichtsconsulent
 • Orthomoleculair consulent
 • check
  AALO Fitnesstrainer level 1 & 2
 • check
  AALO Fitness Master
 • check
  AALO Personal Trainer
 • check
  Self Determination Theory course

vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!