0850603996 info@allinhealthcoaching.com

Online Coaching is de meest effectieve methode om
de beste versie van jezelf te worden!


Met Premium Online Coaching ga je aan de slag met het ontwikkelen van een gezonde en fitte leefstijl dat past bij jouw drukke leven. Door te leren hoe je gezond kunt eten in elke situatie, tijd weet in te plannen voor trainingen die kort maar zéér effectief zijn en door de wekelijkse coaching van jouw eigen online coach zul je gezonder leren leven, een betere conditie krijgen en fysiek en mentaal sterker worden.

Sjaak online coach
 • Wordt fysiek én mentaal fit - zodat je alles uit je leven kunt halen
 • Makkelijk te volgen, maar zeer effectief - zodat je tijd overhoudt voor je werk, familie en vrienden
 • Leer een gezond voedingspatroon aan - waar je de rest van je leven voordeel van hebt

Is dit herkenbaar voor jou?


Je hebt het zó druk met je onderneming of je baan dat je het gevoel hebt dat je geen tijd hebt om goed te kunnen trainen.

Je hebt geen tijd om gezonde maaltijden te maken en kiest hierdoor vaak voor ongezonde kant-en-klaar maaltijden of je bestelt iets.

Je hebt vaak weinig energie en je hebt het gevoel dat je veel meer uit je onderneming kan halen en dat je veel productiever kan zijn dan dat je op dit moment bent.

Je komt aan en leeft steeds ongezonder, omdat je voor jezelf vergeet te zorgen en vooral bezig bent met je onderneming en carrière.

“Als dit inderdaad herkenbaar is voor jou weet je ook hoe moeilijk het is om de juiste oplossing te vinden en om de juiste informatie te vinden en toe te passen dat past bij jou en jouw leefstijl".

Je bent niet de enige! Dit soort verhalen hoorde ik steeds vaker. Mensen die wel gezonder willen leven, maar simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze duurzame resultaten boeken. Daarom heb ik Premium Online Coaching in het leven geroepen!

Premium Online Coaching is dé oplossing!


Premium Online Coaching van All-in Health Coaching is de meest effectieve online coaching op het gebied van fitness, voeding en mindset voor mannen en vrouwen met een drukke baan.

 • 6 maanden effectieve online coaching. Ontwikkel een gezonde leefstijl met adviezen op maat en wekelijks contact met jouw online coach.
 • Voedingsadvies afgestemd op jou. Iedereen is anders en daarom wordt het voedingsadvies totaal afgestemd op jouw behoeftes en persoonlijke situatie.
 • Train waar en wanneer jou het uitkomt. Alle trainingsschema's worden op maat gemaakt zodat je altijd kunt trainen. Waar je ook bent en hoe veel tijd je ook hebt.
 • 24/7 jouw online coach bij de hand. Dankzij de All-in Health Coaching-app heb je altijd jouw online coach en schema's bij de hand.
 • Community. Wordt lid van onze Facebook Community en krijg toegang tot extra blogs en video's en kom in contact met andere leden.
 • Gegarandeerd resultaat. Heb je het gevoel dat Premium Online Coaching niet voor jou werkt? Dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen!

Ben jij óók klaar voor een gezonde leefstijl?

All-in Health Coaching ervaringen
All-in Health Coaching ervaring
All-in Health Coaching voor en na foto
All-in Health Coaching ervaring
Voor en na foto online coaching
All-in Health Coaching ervaringen
All-in Health Coaching ervaringen

Hoe werkt het wanneer je je aanmeldt? 

Vertel mij meer over jezelf


Om jouw online coaching traject goed te kunnen starten, is het belangrijk voor mij om een goed beeld te krijgen van jouw huidige leefstijl, gewoontes, doelen en verleden. Daarom begin je met een uitgebreide intake wanneer je gaat deelnemen aan Premium Online Coaching.

Start met
jouw voedingsplan


Zodra je het intake proces hebt afgerond, ga ik aan de slag met het opstellen van jouw persoonlijke voedingsplan. We beginnen met makkelijk te volgen stappen die snel resultaten op kunnen leveren. Aan de hand van jouw progressie maken we wekelijks aanpassingen.

Train slimmer én effectiever met jouw trainingsschema's


Aan de hand van de intake stel ik een persoonlijk trainingsschema voor je op. Het trainingsschema past helemaal bij jouw doelen én jouw leefstijl. Dus heb jij maar 30 minuten om te trainen? Dan zorg ik dat je in die 30 minuten effectief kunt trainen zodat je alleen de beste resultaten zult zien!

Blijf progressie boeken met de wekelijkse evaluatie


Dit is het unieke onderdeel wat Premium Online Coaching van All-in Health Coaching anders maakt dan andere online coaches. Tijdens de wekelijkse evaluatie besteed je tijd aan het evalueren van jezelf waarop ik je iedere maandag persoonlijke feedback geef waarmee je iedere week een stap dichter bij je doel komt. 

24/7 contact met jouw eigen Online Coach


Via de chat functie via het ledenportaal of de mobiele app sta je altijd met mij in contact. Zo kun je al jouw vragen stellen en krijg je een specifiek antwoord waar je daadwerkelijk iets mee kunt. Zo hoef je niet meer het hele internet af te zoeken naar het juiste antwoord. Deze heb je namelijk gewoon in je broekzak zitten!

Extra bonussen zodat je NOG betere resultaten boekt

Bonus #1 (t.w.v. €120,-): Toegang tot de All-in Health Coaching-app!


Om jou extra te ondersteunen in jouw online coaching traject bied ik jou een mobiele app aan waarmee je alles bij de hand hebt om het online coaching programma te volgen.

Zo kun je al jouw trainingsschema's bekijken met filmpjes van de uitvoering van alle oefeningen, jouw voorbeeld voedingsschema bekijken, meetresultaten invoeren, progressie foto's toevoegen, direct chatten met jouw online coach en nog veel meer!

Bonus #2 (t.w.v. €50,-): Basis voedingsgids


Het belangrijkste om een fit, gezond en energiek leven te ontwikkelen dat je ook daadwerkelijk kunt volhouden is het aanleren van gezonde eetgewoontes. 

Jouw resultaat valt of staat met een juist voedingspatroon. Naast de intensieve voedingsbegeleiding van mij krijg je een basis voedingsgids waarin je leert hoe je de juiste porties kunt aanhouden en hoe je gezonde maaltijden kunt samenstellen.

De basis voedingsgids helpt jou op weg met het creëeren van een gezond voedingspatroon en je kunt er altijd op terugvallen.

fitchef online personal training

Bonus #3 (t.w.v. €37,95): Receptenboek Fitchef


Waarschijnlijk herken je dit wel..

Je wilt gezonder gaan leven en je bent fanatiek aan de slag gegaan met gezonde maaltijden klaarmaken. Al snel heb je geen inspiratie meer en ben je de kip met rijst en broccoli zat aan het worden.

Hiervoor bied ik jou gratis het receptenboek Fitchef aan met heerlijke recepten! De recepten variëren van smoothies en gezonde tussendoortjes tot complete maaltijden die je perfect kunt klaarmaken voor je ontbijt, lunch of avondeten.

Bonus #4 (t.w.v. €25,-): Voedings- en variatielijst


Deze voedingslijst is simpel, maar zéér effectief!

De voedingslijst is perfect om te variëren op jouw voorbeeld voedingsschema's zonder dat je te veel afwijkt van jouw persoonlijke behoeftes.

Zo kun je er altijd voor zorgen dat je weet wat je moet eten als je afwijkt van je voedingsschema. 

Een ander pluspunt van het variëren op je voedingsschema met deze voedingslijst is dat je leert gezondere voedingskeuzes te maken.

Is Premium Online Coaching iets voor jou?


Premium Online Coaching IS voor jou als je...

 • al van alles geprobeerd hebt, maar telkens weer terug valt op oude gewoontes.
 • klaar bent voor een échte leefstijl verandering en hiermee serieuze resultaten wilt boekt.
 • check-circle
  een eigen onderneming hebt of een drukke baan hebt, waardoor je het moeilijk vind om tijd te vinden om aan je doelen te werken op het gebied van je fysiek en gezondheid.
 • in 6 maanden nieuwe gezonde gewoontes wilt aanleren die voor duurzame resultaten zullen zorgen.
 • check-circle
  professionele online begeleiding wilt vanuit jouw eigen comfortabele omgeving
 • check-circle
  specifieke doelen voor ogen hebt waar je alles voor over hebt om deze te bereiken.

Premium Online Coaching IS NIET voor jou als je...

 • je niet voor minimaal 6 maanden kan inzetten om in jezelf en je gezondheid te investeren.
 • niet klaar bent voor een leefstijl verandering en het vooral doet omdat andere vinden dat je wat moet veranderen.
 • geen waarde hecht aan je eigen gezondheid en alles wat daarmee samen gaat in je leven.
 • times-circle
   geen doel voor ogen hebt waar je 120% naar verlangt.
 • times-circle
  een professionele atleet bent. 
Sjaak de Ridder

Wie is jouw Online Coach?


Sjaak de Ridder - Online Coach, eigenaar All-in Health Coaching

Sjaak de Ridder heeft altijd al een passie gehad voor sport en gezondheid. In z'n middelbare schooltijd wist hij al 100% zeker dat hij mensen wilde helpen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Met dit doel voor ogen is hij opleidingen gaan volgen tot leefstijl adviseur, fitness trainer, mental coach, voedingsdeskundige, orthomoleculaire  consulent en personal trainer.

Een andere passie van Sjaak is ondernemen en hij heeft zelf ervaren hoe veel invloed gezond zijn en jezelf fit voelen heeft op je prestaties in je werk en/of onderneming. Hierdoor heeft hij besloten zich te richten op deze doelgroep. Veel ondernemers kunnen zó veel meer uit hun onderneming halen als zij gezonder zijn, meer energie hebben, beter hun tijd kunnen indelen en leren om de juiste prioriteiten te stellen.

Meer over Sjaak

Gezien bij:

Ben jij klaar om je leven te veranderen?


Zoek niet verder! Als jij jouw leefstijl, fitheid, gezondheid en energie wilt optimaliseren is dit de oplossing voor jou!


Meld je vandaag nog aan, want iedere week worden er maar een beperkt aantal deelnemers toegelaten om de kwaliteit van de coaching te waarborgen.

Dus VOL=VOL!

START VANDAAG!


Er worden wekelijks maar een beperkt aantal leden aangenomen. Dus meld je vandaag nog aan als je liever vandaag dan morgen begint met het bereiken van je doelen!

Daarnaast zullen onderstaande tarieven nooit lager worden dan je hier ziet!

Kies hier het programma dat past bij jou en jouw doelen!


Basic coaching

12 weken programma

125,- /per maand


 • Ideaal om een grote stap te zetten naar jouw ultieme doelen
 • 24/7 contact met jouw online coach
 • Het online programma wordt totaal afgestemd op jouw doelen, persoonlijke situatie en niveau
Vip coaching

1 jaar programma

75,- /per maand


 • Bereik jouw ultieme doelen, leer gezonde gewoontes aan en leer hoe je je resultaten de rest van je leven kunt behouden!
 • 24/7 contact met jouw online coach
 • Het online programma wordt totaal afgestemd op jouw doelen, persoonlijke situatie en niveau

100% GELD TERUG GARANTIE!


Ik ben er zó van overtuigd dat Premium Online Coaching jou het gewenste resultaat gaat leveren dat ik een 30-dagen niet tevreden, geld terug garantie geef! Ben je niet 100% tevreden met jouw ervaringen met Premium Online Coaching om wat voor reden dan ook? Laat het mij dan weten en ik zal je abonnement stoppen en jouw volledige investering terugbetalen!


- Sjaak de Ridder

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een Premium Online Coaching traject?

Wanneer start er een nieuwe groep met Premium Online Coaching?

Hoe weet ik of Premium Online Coaching iets voor mij is?

Wat als Premium Online Coaching niks voor mij is?

Wat maakt Premium Online Coaching anders?

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?