[rt_reading_time label="Leestijd:" postfix="minuten" postfix_singular="minuut"]

In deze blog ga ik jou de voordelen laten zien van online coaching voor ondernemers en mensen met een drukke baan. Voor het gemak ga ik er even vanuit dat jij binnen een van die groepen valt 🙂

Waarschijnlijk wil je wel graag gezonder leven, fitter worden, lekkerder in je vel zitten, meer energie hebben, beter kunnen slapen en productiever zijn, maar weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen, laat staan zelf uitzoeken hoe je het allemaal moet aanpakken.

In deze blog ga ik je uitleggen waarom Premium Online Coaching wellicht voor jou de oplossing is.

Train waar en wanneer het jou uitkomt

Waarschijnlijk herken je het wel dat het gewoon niet goed uitkomt om naar de sportschool te gaan. Je moet je sportspullen pakken, er naar toe rijden, omkleden en na het trainen douchen, weer omkleden, terug naar huis of je werk rijden, sportspullen opruimen etc.

Met online coaching kun je als ondernemer trainen waar en wanneer het jou het beste uit komt. Of je nu thuis werkt of in het buitenland bent. Met online coaching krijg je op maat gemaakte trainingsprogramma’s die passen bij jouw situatie.

Afspraken plannen is geen issue meer

Als je met een personal trainer gaat trainen, moet je afspraken met elkaar maken om de personal training sessies te laten plaatsvinden. Hierbij komen twee, vaak aardig gevulde, agenda’s kijken wat het maken van afspraken lastig kan maken. 

Met online coaching is dit niet langer een probleem meer! Je kunt trainen op tijden die JOU het beste uitkomen. Je kunt je trainingen plannen zodat het je werk niet in de weg ligt.

Je weet nooit precies hoe je dag verloopt. Stel je eens voor dat je om 15:00 een afspraak hebt gepland met jouw personal trainer, maar om 12:00 krijg je een mail dat een belangrijke zakenpartner langskomt rond die tijd en dat je deze zakenpartner eigenlijk niet kan missen.

Met online coaching kun je dus je training eerder doen of uitstellen zodat het beter past bij hoe jouw dag verloopt.

24/7 support en accountability (in het Engels klinkt het beter 😉 ) 

Dit is iets wat je niet bij iedere online coach of online fitness programma krijgt, maar met Premium Online Coaching kun je 24 uur per dag jouw online coach een bericht sturen met jouw vragen. Jouw online coach komt hier vervolgens zo snel mogelijk op terug.

De welbekende ‘stok achter de deur’ heb je dus ook met online coaching. Daarnaast vind ik support en service een van de belangrijkste aspecten van All-in Health Coaching. 

Dat is ook een van de redenen dat ik maar een beperkt aantal leden per keer toelaat met Premium Online Coaching. Zo zorg ik ervoor dat ik altijd genoeg tijd heb voor alle leden.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

De prijzen voor online coaching ten opzichte van personal training zijn vaak een stuk lager. Dit komt onder andere doordat er geen locatie gehuurd hoeft te worden voor online coaching, ik niet hoef te reizen en doordat ik mijn tijd flexibeler kan inplannen.

De kwaliteit is misschien zelfs wel beter als met personal training, omdat er een uitgebreid platform aan verbonden is en er meer aandacht besteed kan worden aan mindset, voeding en leefstijl.

Het opvallendste verschil met personal training is dat ik, als online coach, niet naast je sta tijdens het uitvoeren van de oefeningen, maar hier heb ik dan wel weer een oplossing voor 🙂

Je kunt met jouw ideale coach werken ongeacht de afstand

Dankzij online coaching maakt het niet uit waar je je bevindt, je kunt altijd begeleid worden door de coach waar jij graag mee wilt samenwerken. 

Zo kun je altijd werken met de coach die jou het beste kan helpen en jouw situatie beter kent dan de trainers in jouw omgeving.

Uitgebreide ledenportaal en mobiele app

Met Premium Online Coaching krijg je ook toegang tot het uitgebreide ledenportaal en mobiele app. Je kunt jouw programma gemakkelijk en overal volgen met jouw eigen account.

Zo kun je jouw trainingsschema’s, voedingsplannen en alle andere tools inzien, je meetresultaten bijhouden, chatten met jouw online coach en meer!

Je kunt de mensen waar je om geeft helpen

Er zijn helaas veel (ongediplomeerde) personal trainers die het verkeerde advies geven. Wellicht is dat bij jou in de omgeving ook wel zo.

Nu kun je dus jouw vrienden, familie en kennissen doorverwijzen naar een goede online coach, omdat het niet uitmaakt waar zij wonen en werken.

Conclusie

Of personal training of online coaching beter voor jou is, kan ik niet zeggen zonder je gesproken te hebben, maar ik weet wel dat online coaching voor de meeste drukke ondernemers en zakelijk professionals een betere uitkomst is.

Wil je zelf ervaren of online coaching iets voor jou is? Meld je dan aan voor de gratis proefweek en krijg 7 dagen toegang tot het ledenportaal en de mobiele app.

Wil je direct meer informatie? Meld je dan aan of vraag een vrijblijvend infogesprek aan!


Sjaak de Ridder